Wij hebben de volgende gids om je te helpen. Als je een specifiek probleem dat niet wordt gedekt in deze handleiding, of andere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onjuist voorbereide bestanden kunnen leiden tot vertragingen in de productie.

 

Checklist

 

Alle lettertypen zijn inbegrepen.

Type is leesbaar en helder.

Pagina-indeling juist is.

Marges zijn ingesteld.

Artwork past binnen de aangegeven afmetingen.

Alle gekoppelde bestanden, afbeeldingen en lettertypen zijn geplaatst in aparte mappen.

Kleuren in CMYK-modus.

 


Aflopende ontwerpen


Een rand van 3 mm moet toegevoegd worden aan het uiteindelijke formaat van het ontwerp, zodat er geen witruimte of een rand te zien is na het afwerken van uw product. Daarnaast is een marge van 5 mm gewenst voor teksten en logo's.
 
 

Kleur specificaties

 
Print previews zijn niet zeker van een veilige en meetgereedschap voor kleurnauwkeurigheid. Kleuren op het bestand kan worden verricht door monitorkalibratie, schermresolutie en verlichting. Veel Pantone-kleuren tonen een aanzienlijke verschuiving van kleur wanneer ze worden omgerekend tot CMYK.
 
 

Beeldresoluties

 

Alle afbeeldingen en foto's moeten minimaal 300 dpi zijn.


Digitale Bewijzen

 
Wij bieden PDF-bestanden als elektronische zachte bewijzen. Deze digitale proefdrukken van plan om aan te tonen dat u de lay-out en het ontwerp elementen van uw werk, maar kan geen garantie voor kleurnauwkeurigheid. Als kleurnauwkeurigheid is van extreem belang voor u, kunt u vragen om een hard copy bewijs. Scan alle transparanten en lijntekeningen op 100% van de uiteindelijke grootte, tenzij datagrootte onbetaalbaar is. Indien een dergelijk geval zich voordoet, scannen op 1 / 4 of 1 / 2 van de uiteindelijke grootte. Scan alle transparanten en lijntekeningen op 100% van de uiteindelijke grootte, tenzij datagrootte onbetaalbaar is. Indien een dergelijk geval zich voordoet, scannen op 1 / 4 of 1 / 2 van de uiteindelijke grootte.