Foto's afdrukken
NIEUW

Foto's afdrukken

Zakelijk Drukwerk

Zakelijk Drukwerk

 

 

Scripties Verslagen

Scripties Verslagen

Horeca drukwerk

Horeca drukwerk

Corona Drukwerk

Corona Drukwerk

Verpakking

Verpakking

Pakketverzenden

Pakketverzenden

Voordelig en veilig pakketten binnen Nederland versturen

Voor de verzending van al je post en pakketten ben je bij PostMasters aan het juiste adres. Wij gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat ze indruk maken. In een mooie, veilige verpakking, met track & trace, expressverzending en de beste koerier for the job. Waar je ook heen wilt, wij kennen de kortste weg.

Bij ons kan je terecht voor al je zendingen tegen de beste prijs. Wij bieden precies de service die jij wilt voor je pakket of dit nu aangetekend, verzekerd of express is. Verstuur je meer pakketten, vraag dan een offerte aan. We kunnen dan een gepaste prijs aanbieden.

Moet het pakket nog verpakt worden? Dan is dat geen probleem bij PostMasters, wij zorgen dat elke zending netjes en veilig verpakt wordt.

Wij werken voor pakketten binnen Nederland samen met onder meer DPD, UPS en PostNL.


Aangeboden diensten:

Budget: 1 á 2 werkdagen levertijd en voorzien van Track & Trace

Standaard: 1 werkdag levertijd, handtekening voor ontvangst, verzekerd en voorzien van Track & Trace

Zeker 18:00: Voor 18.00 uur garantielevering volgende werkdag, handtekening voor ontvangst, verzekerd en voorzien van Track & Trace

Express 12:00: Voor 12.00 uur garantielevering volgende werkdag, handtekening voor ontvangst, verzekerd en voorzien van Track & Trace

Enveloppen

Enveloppen

Promotie drukwerk

Promotie drukwerk

Welkom bij PostMasters. Op onze site kan je meer dan 1000 drukwerk en printwerk producten vinden. Ook alle andere producten die gepersonaliseerd kunnen worden zoals promotie materiaal, relatie geschenken, briefpapier, gepersonaliseerde kleding of buitenreclame.

Online drukwerk bestellen is voor standaard producten eenvoudig maar meestal is het beter om het papier en de producten in je hand te houden, het papier te voelen en zelfs ruiken. Dan kan ook in onze winkels. Wij proberen zowel online als offline zo veel mogelijk persoonlijk contact te hebben met de klant.

Voor hulp en de beste deals kan je dus altijd contact opnemen of een offerte aanvragen. Let op in onze winkels kan u ook terecht als het direct klaar moet zijn!

Promotie drukwerk hebben alle bedrijven dagelijks nodig. Door onze lage prijzen en de mogelijkheid om kleine aantallen te bestellen zit nooit met grote voorraden en kan je je ook veroorloven om vaker af te wisselen.

Bij ons is vrijwel alles te personaliseren, waterflessen, mokken, paraplu’s, bekers, pennen noem maar op. Vraag advies bij een van onze vele vestigingen.

Het is belangrijk voor bedrijven om zich te blijven onderscheiden. Het is vaak aangetoond dat het geven van relatiegeschenken met een herkenbaar logo aanzienlijk aan de naamsbekendheid bijdraagt en zeer zeken tot meer klanttevredenheid leidt.

Het bestelproces voor drukwerk en printwerk is eenvoudig. Als je precies weet wat je wil zijn er ook heel veel mogelijkheden. Standaard print en drukwerk is al voor ingevuld en maakt de keuze eenvoudig en het proces nog eenvoudiger.

Ervaar het zelf en schroom niet om contact op te nemen. AL meer dan 100.000 klanten zijn je voorgegaan.

Najaars aanbiedingen

Najaars aanbiedingen

Omdat het zonning is en de sfeer goed is, wllen we graag iets speciaal doen. Gebruik de kortingscode: 10%zomerkorting

Doorlopende kortingen

Doorlopende kortingen

Webshops en e-commerce bedrijven

Webshops en e-commerce bedrijven

Wat is een webshop koppeling?

U kunt uw webshop direct koppelen met onze verzendoplossing zodat de verzendlabels voor
de afleveradres direct kunnen worden geprint.Uw klanten krijgen dan ook meteen een track and trace code opgestuurd en informatie over de afleverdatum en tijd. Dit werkt veel efficienter en verhoogt de klanten tevredenheid.


Webshop koppelen: hoe werkt dat?

Wij bieden standaard koppelingen met bekende webshop ontwikkelaars zoals Magento en ook met bol.com amazon.com. Wij verzorgen verder de koppelingen. Koppelingen met diverse webshops tegelijk is ook mogelijk.


Wat voor soort webshop koppelingen zijn er?

Magento, Bol.com. ebay, Amazon, Lightspeed, en Woo commerce.
 

Administratie of boekhouding
Indien gewenst kunnen er ook koppelingen gemaakt worden met administratie software . Ons systeem kan zo ingericht worden dat per zending kan worden ingesteld welke optie voor vervoerder het beste is, wat prijs betreft en of eigenschappen van het pakket (gewicht, grootte ensz.) 
 

Pakketbezorging
Afhankelijk van de keuze van de vervoerder kan de pakketverzorging worden ingericht. Standaard binnen 24 uur levering is mogelijk, maar ook express zendingen of juist leveringen aan pakketshops waarbij de keuze aan de klant wordt gelaten wanneer de pick up kan worden geraliseerd.